Nytt år, Nya möjligheter!

Nytt år, Nya möjligheter!

Hejsan!

Kommer ni ihåg mig? Kanske inte. Jag har inte uppdaterat på ett tag. Ledsen för det:(

Men nu är det iallafall ett nytt år. Nytt år, nya möjligheter antar jag. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera(det betyder inte att jag kommer bli det).

MEN, vad har hänt på sistone? Jo, jag har köpt en outbildad häst och Missy har fölat. Hon fick ett jättefint litet sto som heter Gabrielle.

Och förresten vill jag bara tacka er SÅ HEMSKT MYCKET för all kärlek och alla kommentarer jag får, jag blir verkligen jätteglad för varenda liten kommentar och svarar på nästan alla, och om man kollar igenom alla kommentarer så ser man inte en enda hatkommentar(peppar peppar ta i trä), och då kanske ni tänker att jag har rensat bort hatet? Men det har jag inte! Vilket betyder att det bara är kärlek här! Vilket jag tycker är jättekul!

Hur har eran jul och nyår varit? Kommentera! Själv så hade jag en bra jul, men var sjuk under nyår:(

Ha en bra dag! /Hilma 😀

7 svar på ”Nytt år, Nya möjligheter!

  1. Hej!
    Har tyvärr slutat med Lufthästar, undrar då om du skulle vilja ha min islandshingst Firefly aka Fire på foder.Han är 4 år gammal, väldigt snäll både i hantering och ridning. Han är min ögonsten och jag skulle så gärna vilja hitta ett hem där han får det bättre än här. ;/

  2. Hej! Jag tycker dom evelyn: du har den bästa lufthästsidan😍😍😍😍❤️🧡💛💚💙💜🖤

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.