Adventsfönstret 2021

Adventsfönstret 2021

I år har vi valt att låta vårt adventsfönster vara en del i insamlingen till Act Svenska Kyrkans julkampanj, för att stödja arbetet för flickors lika möjligheter och rätt att bestämma över sina liv och kroppar.

Detta gör vi genom en så kallad tyst auktion.

Så här går det till:
Om du vill lägga ett bud på någon av sakerna klickar du på ”Lägg ett bud”-knappen intill rätt bild. Då kommer du till ett formulär där du anger hur mycket du är beredd att betala. Du lämnar också namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig om du har lagt det högsta budet och alltså vunnit auktionen.
Auktionen är öppen till måndag den 20 december kl.23.59.

Om du vunnit kontaktar vi dig under tisdagen och kommer överens om när du kan hämta det du köpt hos oss på Rödhakevägen. I samband med att du hämtar visar du ett swish på beloppet till Julkampanjen. Hela köpesumman går alltså till Act Svenska Kyrkan.

Vi sparar din information till dess alla vinnare har meddelats, sedan raderas all information.
Vi delar inte med oss av din information till någon annan.


Hemstickade vantar

Annika har stickat ett par riktigt varma och sköna tumvantar. Mönstret heter Jorids julhjärta och är hämtat ur Stora vantboken av Jorid Linvik.

Garnet rött och grått 100% Viking Eco Highland Wool och blått Viking Alpacka Storm, 40% alpacka, 40% merinoull och 20% nylonfiber.

storlek, dam medium

Lägsta bud 200kr


3-rätters middag

Ur 1957 års version av Prinsessornas nya Kokbok har Roland valt ut en 3-rätters meny och lagar den enligt originalrecepten.
Menyns varmrätt är ursprungligen baserad på viltkött, men går att anpassa till ett vegetariskt alternativ.

Ta med en vän eller familjen och avnjut middagen i trevligt sällskap hos familjen Vikström söndag den 30 januari 2022.

Lägsta bud 200kr


Docka med säng

Elsa har förberett ett paket med docka, säng med tillbehör och ett par klänningar. Dessa fina leksaker är redo att lekas med av någon annan.

Lägsta bud 100kr


Handsydd handdocka

Här har Valter skapat magi att leka och spela teater med. Är det möjligen en sliten sjukvårdsarbetare med lite stirrig blick efter ett långt Corona-år? Lägger du högsta budet får din fantasi avgöra!

Lägsta bud 75kr


Ljusstake för värmeljus

Hilma har modellerat en vattenupplevelse av lera och målat. Från en kulle med prästkragar strömmar vattenfallet och ljusen vilar i källan. Låt denna ljushållare lysa upp ditt hem!

Lägsta bud 100kr