Årets Häst 2018!

Årets Häst 2018!

Hej!

Nu är det dags att rösta på årets häst 2018!

Skriv i kommentarerna vilken häst som har varit din favorit i år 🙂

De här hästarna kan du rösta på:

 1. Stjärna {antal röster : 0}
 2. Stormy {antal röster : 0}
 3. Bob {antal röster : 0}
 4. Diana {antal röster : 0}
 5. Daim {antal röster : 1}
 6. Yuki {antal röster : 0}
 7. Miss Delacour {antal röster : 1}
 8. Gondor {antal röster : 0}
 9. Water Arrow {antal röster : 0}
 10. Gabrielle {antal röster : 0}
 11. Ágrios {antal röster : 1}

Klicka på länkarna för mer info om hästen! (bläddra ner på sidan du kommer till)

Ha en trevlig dag! <3

9 svar på ”Årets Häst 2018!

 1. Agrioz eller Missy! De båda är sötaa och fina + att jag är medryttare på de!<3

 2. Hej! Kan jag få hyra stallplats till min häst?

  Info om mig:

  •Heter Molly
  •Är 11 år
  •Har 5 lufthästar just nu

  Info om min häst hag vill hyra stallplats till:

  •Heter SHB Kiss My Lips men kallas My
  •Är 6 år
  •Är en B-ponny
  •Vill ha box
  •Vill hyra i 4 månader
  På min blogg på appen Nouw finns bild på min häst. Jag heter ”StallHallonBacken” där. Och där går du in på mina inlägg och så går du vidare till ett inlägg som heter ”Alla mina hästar 2018” nåt sånt. Där finns bild på min musblack färgade My💕 Med varma hälsningar, Molly😘

  1. Hej! Förlåt att det hat tagit lite tid, jag ska fixa en plats åt My så snart jag kan!🥰
   //Hilma

 3. Det var så länge sedan du lade ut nya hästar! Har du slutat helt med den här hemsidan? Bara undrar. Älskar din hemsida och skulle bli jätteledsen om du slutade. Alla hästar jag har köpt av dig är helt underbara!😍😇🐴Det vore också kul om du lade ut lite nya fantasihästar!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.