Dags att sälja Shettisarna! :(

Dags att sälja Shettisarna! :(

Hej!

Jag har tänkt lite, och bestämt mig för att det är dags att sälja några av shettisarna och sikta in mig på araber. De som jag kommer ha kvar är Stormy och Bob. Diana kommer att betäckas av Yuki och säljas med fölet när det har kommit. Om hästen har en skötare så får den första tjing.  Du kan läsa mer info om hästarna här.

DE HÄSTAR SOM ÄR TILL SALU JUST NU:

Belle – SÅLD TILL HEEESTISAR

Polka – SÅLD TILL MAJA

Merry – SÅLD TILL EVELYN

Youtube – SÅLD TILL EVELYN

 

Om du är intresserad är det bara att kommentera! Dock så kommer det att finnas lite krav då jag vill vara säker på att de får ett bra hem.

KRAV:

Beskriv hem och framtid

Helst ha en sida där man uppdaterar om den

Ha nån fler häst i stallet där den kommer stå så att den inte känner sig ensam

 

Hoppas verkligen att de får flytta till bättre hem där de blir ridna och får uppmärksamhet. Det tar emot att sälja dem, men känner att jag måste gå vidare. Behåller Stormy eftersom hon var den första shettisen och Bob så att hon inte ska bli ensam.

 

//Hilma 🙂

29 svar på ”Dags att sälja Shettisarna! :(

 1. Hej! Jag skulle vilja ha Merry och youtube. Jag kan erbjuda ett stall där de aldrig är ensamma!😀 med många hagar bra träning och mycket djur! Jag kan även hålla dig uppdaterad över hur de mår och har det.😊 Jag har även legitimation i körning och utbildning för inkörning! På gården finnsmånga småbarn och vi behöver fler små hästar att utbilda😌 så låter det här bra så säg till😀

  1. Det låter superbra! Dock vill jag vänta lite och se om någon annan är intresserad❤️

 2. Hej jag är intresserad av Belle och Merry. Jag är ganska kort och kan fortfarande rida mindre hästar. Dom får varsin mindre box än storhästarna och får vilodagar. Jag skulle även vilja testa körning men inte för hårt. Hagarna är stora och dom får gå i en stor hage med ett par shetissar till. Dom får mycket uppmärksamhet och blir ompysslade varje dag. Säg till om det går 😊

  1. Det låter jättebra! Men eftersom att ni båda är intresserade av Merry så får jag tänka lite❤️

 3. Hej! Angel som står hos dig skulle behöva ha en skötare på måndagar och fredagar jag undrar om du vill ha henne då elr att du kan lägga ut ngt dom som vill kontaktar mig vid mail och dom e seriösa❤❤

  1. Kan ha henne på fredagar❤️ Lägger ut om nån kan ha henne på måndagar, vad för mejl ska jag skriva?💗

 4. Eventuellt intresserad av Yuki till mitt stall Humletorp om det är okej att byta bilder då jag inte vill använda Google bilder. Kan isåfall skicka länk till dig på mobilen sen😊

   1. Skulle vilja se om det kommer upp nån saluhäst först😊 Men annars är jag intresserad av Yuki😊

  1. Det kan nog ta ett litet tag då jag är upptagen med annat för tillfället, kan försöka fixa det nån gång i veckan, men inte säker😊

 5. Hej! Jag har en fin arab hingst till salu och undrar om du är intresserad om du vill ha mer info maila så får du bild och sånt❤

  1. Nej, det har jag inte:) Det har varit ganska dålig uppdatering här eftersom att det har varit mkt med skolan och träningar, men jag har fortfarande kvar intresset för luftisar, jag rider dom bara inte så ofta längre:( Om du syftar på att jag säljer shettisarna så är det för att jag vill satsa nästan helt på araber<3

 6. Hej! Jag skulle vilja hyra en stallplats åt min häst Beauty! Här kommer info:
  Färg: Vit
  Kön: Sto
  Ålder: 4
  Personlighet: Envis, lite bråkig, vacker, modig
  Övrigt: Behöver mycket plats
  Skulle det funka?❤️

 7. Har frågat om Heaven, Carla och Castor! Längtar efter svar!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.