Vad ska jag sälja?

Vad ska jag sälja?

Hej!

Jag undrar vad ni tycker att jag ska sälja för raser, jag avlar ju Shetlandsponnyer, men ska jag sälja andra raser också eller bara Shettisar?

Jag hade också tänkt börja avla Araber, är det en bra idé?

Kommentera gärna vad du tycker!

/Hilma 🙂

10 tankar på “Vad ska jag sälja?

  1. Tycker du ska sälja nån/några av de här: isisar, svenskt halvblod, haflinger, Welsh ponnys (alla sektioner), svenskt varmblod​, friserar, connemaror,New Forest eller tinker😀 (förstår att du inte kan sälja alla av de då det var väldigt många 😋) mvh pgn123

  2. Lipizzaner såklart! Och connemaraponnyer, och shetlandsponnyer, och araber, och engelska fullblod, och andalusier, och nordsvensk, Mustang, och quarter, och frieser, och shire, och gotlandsruss, och halflinger, och svenska halvblod, och ardenner, och norsk fjordhäst, och islandshästar! Vänta glömde jag något nu? Nej verkar inte så!😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *