Vad ska jag sälja?

Vad ska jag sälja?

Hej!

Jag undrar vad ni tycker att jag ska sälja för raser, jag avlar ju Shetlandsponnyer, men ska jag sälja andra raser också eller bara Shettisar?

Jag hade också tänkt börja avla Araber, är det en bra idé?

Kommentera gärna vad du tycker!

/Hilma 🙂

10 svar på ”Vad ska jag sälja?

  1. Islandshästar och Tyskaridponnyer skulle jag villja att du sålde

  2. Aaa,islandshästar tycker jag ochså är en bra idee?❤️?????????❗️

  3. Jag tyck islandshästar, fjordigar, frisrar ock gottlandsruss!!

  4. Tycker du ska sälja nån/några av de här: isisar, svenskt halvblod, haflinger, Welsh ponnys (alla sektioner), svenskt varmblod​, friserar, connemaror,New Forest eller tinker😀 (förstår att du inte kan sälja alla av de då det var väldigt många 😋) mvh pgn123

  5. Lipizzaner såklart! Och connemaraponnyer, och shetlandsponnyer, och araber, och engelska fullblod, och andalusier, och nordsvensk, Mustang, och quarter, och frieser, och shire, och gotlandsruss, och halflinger, och svenska halvblod, och ardenner, och norsk fjordhäst, och islandshästar! Vänta glömde jag något nu? Nej verkar inte så!😅

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.